You are here

Steven Holl Architects
Steven Holl Architects
Steven Holl’s watercolor concept sketches for the Rubenstein Commons at the Institute for Advanced Study.

Steven Holl to Design Rubenstein Commons

The Institute for Advanced Study has selected Steven Holl Architects to design its new Rubenstein Commons, named after Institute Trustee David M. Rubenstein.

“We are incredibly pleased to be working with Steven Holl Architects on this exciting project,” stated Robbert Dijkgraaf, Director of the Institute for Advanced Study and Leon Levy Professor. “The Rubenstein Commons will provide a greatly needed space for enhanced social engagement and academic collaboration, and Steven and his team will bring a rich and varied level of experience to help us achieve these goals.”

The Rubenstein Commons will support community and academic life on the IAS campus, promoting communication and collaboration through a variety of social and meeting spaces. Providing a communal and flexible gathering place for the Institute’s research community, the building will offer a space for the display of images and materials that tell the story of the Institute’s heritage, extraordinary scholarly community, as well as current and future efforts.

Click here to learn more about the $20 million gift from David Rubenstein.

To learn more about the project, visit Steven Holl Architects.

Date

March 18, 2016
Press Contact
Christine Ferrara
(609) 734-8239